Najnovija priznanja kvaliteta

Eurošped dobija Excellent SME sertifikat Privredne komore Srbije.
Bisnode povećava oznaku bonitetne izvrsnosti Eurošpeda na AAA.

Dvostruko bolji

Osvojen sledeći nivo kvaliteta međunarodnog sertifikata Bisnode sa oznakom AA.

Priznanje vizionaru

Radovan Đurić, osnivač Eurošped d.o.o. nagrađen je priznanjem za životno delo Skupštine Opštine Vršac u oblasti sporta.

A za izvrsnost

Eurošped dobija međunarodno priznati Bisnode sertifikat bonitetne izvrsnosti sa oznakom A.

U olimpijskoj areni

Konstantna ulaganja u razvoj tekvonda donela su prve bitne rezultate – na olimpijadi u Londonu borio se i takmičar TK Eurošped.

Uspešno rangiranje

Eurošped se našao u publikaciji „Privredni korpus Srbije“ u kojoj su Privredna komora Srbije, zajedno sa Privrednom Komorom Beograda prezentovale najuspešnija preduzeća Srbije. Po finansijskoj uspešnosti kompanija je zauzela 52. mesto u privrednoj grani, 83. mesto u privrednoj oblasti i 364. mesto u ukupnoj privredi među 67.800 preduzeća u Srbiji.

Sport kao izbor

Osnovan je Taekwondo klub Eurošped. Iste godine u Vršcu je u njegovoj organizaciji, a uz kompletnu logističku i finansijsku pomoć Eurošped d.o.o. u sali Vazduhoplovne akademije JAT u Vršcu, održano prvo otvoreno medjunarodno prvenstvo SR Jugoslavije u tekvondu.

Poverenje Ujedinjenih Nacija

Nakon uvođenja sankcija SR Jugoslaviji, Eurošped je dobio posebno odobrenje UN za uvoz 11.000 tona svinjskih polutki iz Rumunije i 6.000 tona soli iz Poljske.

Početak puta

Osnovan je Eurošped d.o.o. za međunarodnu i unutrašnju špediciju Vršac. Preduzeće je jedna od prvih privatnih međunarodnih špedicija u SFRJ.